Mon Desir: Vrolijk, avontuurlijk, hartelijk

Zeilen op de Mon Desir
Een onvergetelijke ervaring

Over het schip

Zeil mee over
IJsselmeer en Waddenzee

Onze arrangementen

Het schippersgezin

Het schippersgezin

Sebastiaan is sinds 2003 enthousiast schipper, gastheer en eigenaar van de Mon Desir. Hij heeft van zijn grootste hobby's - zeilen en klussen - zijn beroep gemaakt.

Op de Mon Desir doet hij er elke dag alles aan om zijn gasten een onvergetelijke zeilvakantie te bezorgen. Sebastiaan legt niet alleen het zeilen graag uit maar voorziet u ook van leuke tips voor ondernemingen aan wal. Als tiener zeilde hij al op open zeilboten en gaf zeilinstructie aan kinderen. Daarna volgden een aantal jaren als maat en zetschipper op verschillende grote zeilschepen totdat hij in 2003 de Mon Desir kocht.

Anneleen, Sebastiaans echtgenote, komt van oorsprong uit wereldstad Berlijn waar ze een sociale studie heeft afgerond. Inmiddels vaart ze al jaren met plezier op het IJsselmeer. Naast haar hobby's koken, zingen, yoga en paardrijden is zeilen uiteraard haar grote passie. Waarbij de gezelligheid aan boord en het overgelaten zijn aan de elementen niet mogen missen. Sinds de schipperskinderen door de week de basisschool bezoeken, blijft Anneleen vaker met de kinderen Renske (2008), Niels (2011), Liesbeth (2014) en Freya (2016) aan wal maar stapt op, zodra de gelegenheid zich voordoet want het water blijft trekken.

Arrangementen

Meer arrangementen